Fotogalerie


10_velka_fatra

Podzimní Slovensko: Velká Fatra

.... po roční pauze způsobené střídáním ministrů opět na blízkém východě a po dvanácti(!) letech opět na hřebeni Velké Fatry.
Zároven přesně 20 let od vůbec první návštěvy Slovenska v roce 2001 a navíc opět na Chatě pod Borišovom.

Tolik nostalgie se slovy vyjádřit nedá.

28. - 31. 10. 2021

07_krusne_hory

Přejezd Krušných hor

.... i když guma mého života už je patřičně sjetá, s podporou dvou stále usměvavých a krásných přátel z mládí se nebojím ani náznaků sportu, tedy přejezdu hřebene z Chomutova do Kraslic s plnou polní na zádech a v deštivé mlze.

17. - 18. 7. 2021

06_vltava

Horní Vltava [Odkaz na vyžádání]

.... po vytrvalém bádání jsme našli řeku, která je nejdál od Ostravy a zveme na ni Ostraváky a oni na ni jezdí, přestože není sjízdná.

Zkázu dokonala předivka zhoubná a bájný Onanuk, a proto je odkaz opět pouze na vyžádání.

18. - 20. 6. 2021

04_vltava

Vltava [Odkaz na vyžádání]

.... Malše šla letos odemknout pouze na dálku, a navíc na Vltavě.

Pan Kaštan z Ká-servisu ale na revanš dokázal odemknout všechny občerstvovny na trase Zlatá Koruna - Boršov, což je v čase pandemie velmi záslužný počin, byť počin takříkajíc danajského typu.

Protože fotky letos zachycují jen ledabyle zakrytá reálná mrtvá těla reálně mrtvých lidí, zůstane album opět na vyžádání.

24. 4. 2021

mvs2019

Memoriál Václava Švepeše - ročník 8

.... zamýšlená oslava nastupujícího jara, normality a obyčejné vřelé lidskosti doplatila na nucenou roční pauzu a dlouhou pohybovou abstinenci.
Skomírající trosky zprvu nadějné výpravy (která si mylně namluvila, že k cestování nejsou třeba cesty) ukončily putování za milosrdné tmy (bohudík) již v Českém Krumlově.

10. 4. 2021


© Petr Žížala 2009 - 2019 | jdi na úvodní stránku |